
دفتر تجاری سازی
یکی از دلایل اصلی سرعت پیشرفت توسعه تکنولوژی در کشورهای صنعتی توجه به فرایند تجاری سازی نتایج تحقیقات داخلی آن کشورها بوده است. عدم توانایی لازم جهت تجاری سازی و پیاده سازی دستاوردهای پژوهشی در محصولات و فرایندهای جدید و عرضه آن ها به بازار یکی از نقاط ضعف عمده کشورهای در حال توسعه در فرایند صنعتی شدن می باشد. در این کشورها ایجاد ارزش افزوده اقتصادی از طریق مدیریت تحقیق و توسعه، خلق درون زای تکنولوژی، تجاری سازی و تکمیل چرخه تحقیقات تا بازار به علت نبود تعاملات لازم جهت همکاری های اثربخش سه جانبه عملاً با مشکلات عدیده ای مواجه است.
با توجه به پتانسیل های موجود در دانشگاه و مدیریت فناوری و توسعه نوآوری (از جمله ایده های فناورانه اساتید و دانشجویان، هسته ها و واحدهای فناور مستقر در شتابدهنده ها و SME های مستقر و غیر مستقر وابسته) و در جهت نیل به دانشگاه نسل سوم، دفتر تجاری سازی فناوری در مرکز خدمات فناوری و تجاری سازی شکل گرفته است.
هدف از ایجاد دفتر تجاری سازی در مرکزخدمات فناوری و تجاری سازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به صورت خاص هدایت و تجاری سازی فعالیت ها و ایده های نوآورانه صاحبان ایده، کسب و کارهای نوپا، کسب و کارهای نیمه صنعتی و صنعتی در راستای سیاست های علمی و فناوری کشور می باشد، به صورتی که حقوق مادی و معنوی آن ها حفظ و حراست گردد و در مقیاس بزرگتر به شکل گیری و بقای فعالیت های نوآورانه کمک گردد تا چرخه نوآوری در دانشگاه (از ایده تا بازار) تکمیل شود.
با ما تماس بگیرید
اشتراک گذاری اخبار و رویدادها
اخبار کسب و کار، راه حل مشکلات خود را از کارشناسان ما دریافت کنید